Øst/ Vest – Match-beretning

//Øst/ Vest – Match-beretning

En lille forsinket beretning om Øst/Vest matchen 2021

Af Charlotte Leen

29. januar 2022 blev Øst/Vest matchen 2021 afholdt i Odense Bowlinghal og Simgolf Center.


Da smittetallene var ret høje i Danmark, kom der da også en del afbud den sidste uge op til afholdelsen, det bevirkede at både Øst og Vest havde travlt med, at skaffe de sidste Atleter som kunne deltage. Det var rigtig godt gået og godt arbejde af Øst og Vest.

Dagen startede med en kort orientering om hvordan dagen skulle forløbe. Derefter fik det løs på banerne.
Første disciplin var 4-mands hold, her kæmpede Øst og Vest holdene herrer og damer mod hinanden.
Vest trak stille og roligt fra Øst i denne disciplin, Vest 26 point mod Øst 14 point.

Medens der kom frisk olie på banerne blev der serveret frokost.
Derefter skulle der kæmpes i Mix double. Her var det Øst der trak fra Vest, Øst 86 point og Vest 74 point.

Efter de først to discipliner var stillingen helt lige med 100 point hver, så nu var det sidste etape der var afgørende for om Vest skulle beholde vandrepokalen eller om Øst skulle generobre den pokalen efter at Vest havde vundet den de sidste 2 gang.

Slutspurten blev sat ind og 5-mandshold Baker blev skudt i gang. Der blev kæmpet bravt og da de sidste resultater var tastet ind og regnskabets time skulle gøres op, måtte Vest sande at de måtte sige farvel til pokalen og Vest måtte gå den tunge vej og overrække pokalen til Øst der brød ud i Jubel. Øst vandt 5-mandshold Baker, Øst 42 point mod Vest 22 point.

Dagen var ved at være slut for denne gang. Et stort tillykke med pokalen til Øst. Tak for denne gang, kom godt hjem og pas på stormen.

Da dagen var omme, kom flere atleter og var meget rosende omkring Øst/Vest matchen.
Det havde været et rigtigt hyggeligt og spændende arrangement, et rigtigt godt stykke arbejde vi havde lagt i det, at det ville de bestemt gerne deltage i en anden gang. Det er jo altid dejligt at få rosende ord med på vejen når der bliver arrangeret en aktivitet og det er landsaktivitet da altid glade for, så tusind tak for de flotte ord og det arbejde som udvalget frivillige har lavet.

Øst/Vest matchen 2022 bliver afholdes er d. 29. oktober 2022

Oprettet af | 2022-02-25T16:25:56+01:00 1. marts 2022|Nyhedsbrev: Bowleren|