VM skriv fra landstræner Michael Bai

//VM skriv fra landstræner Michael Bai

VM herrer Hong Kong

Der er ikke så meget at skrive om dette VM. Vi var med, men viste desværre ved for få lejligheder, det niveau der skulle til for at være med helt i toppen. Vi havde chancen i team, men vi kunne ikke finde det gear, som normalt kendetegner vores holdspil. Vi var der og kæmpede alt hvad vi kunne, men i sidste ende kunne vi ikke helt løse forholdene, således vi kunne undgå de små serier. Og til et VM betyder det forskellen på en finaleplads og en placering længere nede i feltet.

Selvom placeringerne er langt fra hvor vi tidligere har ligget, så synes jeg ikke det helt viser hvor tæt på vi i perioder var. Det var endnu en gang en svær oliering, som det efter min mening også skal være til et VM. Dér hvor vi denne gang kommer til kort, er at vi ikke kan skabe den samme udvikling på banerne i vores træningssituationer, som der sker til dette VM. Faktisk ser vi heller ikke denne form for udvikling i vores turneringsspil. Dette gør at vores justeringer bliver lidt for langsomme og baneskiftene bliver ofte svære. Og det koster for mange små slag og dermed skal der jages i hver serie. Så selv om vi egentlig kaster kuglen præcist nok matcher vores kugler, rotation, fart og omdrejninger ikke helt op i længere perioder. Dette er noget, vi skal finde ud af at løse fremadrettet. Og det er jeg sikker på, at vi nok skal få løst.

Selvfølgelig er det skuffende ikke at præstere som ”normalt”, men jeg er alligevel stolt af drengene, for at kæmpe til det sidste og holde humøret oppe, selv når det ikke var helt sjovt at være på banerne. Med denne tilgang skal vi nok komme ovenpå igen og også blive endnu stærkere. #voreshold

Med venlig hilsen

Michael Bai
Landstræner for herrer

Links VM herrer 23.11 – 4.12 2018

Kontaktpersoner for pressen

SportschefLotte OlsenTlf. 2233 0127
Mail: lotteolsen@bowlingsport.dk

Administrations- og udviklingschef
Jan Donde
Tlf.: 2227 4753
Mail: jdo@bowlingsport.dk

Nyt fra Facebook

[social_board id="19395" type="wall"]
Oprettet af | 2019-10-11T10:09:46+02:00 4. december 2018|VM|